Coffee Fellows, de Duitse nummer twee na Starbucks, wil op korte termijn in Nederland vestigingen openen langs de snelwegen, op luchthavens en treinstations. Ook hightraffic-locaties zoals shopping malls en drukke winkelstraten worden genoemd als mogelijke vestigingspunten. De komende twee jaar zouden er 40 tot 60 locaties moeten worden geopend.

Dit bevestigen bronnen rondom het merk aan @FoodClicks. Coffee Fellows heeft in Duitsland ruim honderd locaties en is daar een snelgroeiend en zelfstandig bedrijf dat samenwerkt met Tank & Rast. Ook die laatste is bij onze oosterburen met een snelle opmars bezig en heeft ook ambities verder te groeien. Vorig jaar tekende Tank & Rast nog een overeenkomst met NS Stations voor de inrichting van 22 toiletlocaties op Nederlandse stations.

Het Duitse kwaliteitsmerk Coffee Fellows dat concepten heeft op Duitse luchthavens en treinstations ziet mogelijkheden om, naast Starbucks, locaties in te richten waar werken, wachten en ontmoeten op een aangename wijze wordt ingevuld. Volgens insiders gaan er na de zomer dit jaar al enkele locaties open.